PRIMAMO PRIJAVE ZA SEZONU 2020./2021.

Dragi roditelji,

našim programom ‘Ritmika i ples za djecu’, kod djece, uz igru i druženje, potičemo razvoj mašte te osjećaja za glazbu i pokret. Upoznajemo ih s osnovama baleta (osnovne pozicije ruku i nogu), s osnovnim elementima gimnastike (razni oblici hodanja i trčanja, poskoci i skokovi te ravnoteže) te plesnim koracima iz različitih plesnih smjerova.

Na satima potičemo i razvoj pravilnog držanja te motoričkih sposobnosti, osobito ravnoteže, fleksibilnosti i koordinacije, koristeći pri tome različite plesne igre, kako bi djeca učeći istodobno i uživala u plesu i vježbanju.

Vježbe, vokabular i način rada su prilagođeni uzrastu djece, ali se na satima traži i određena disciplina. Predlažemo da odaberete jednu od grupa ovisno o dobi vašeg djeteta…

I. grupa
3 - 5 godineUT - ČET, 17.00-17.45h
250,00 kn/mj.
II. grupa
5 - 7 godinaUT - ČET, 17.45-18.30h

250,00 kn/mj.

Prvi, tzv. ogledni sat, je besplatan, a voditelji, u dogovoru s roditeljem, pomažu u adaptaciji i uključivanju djeteta u grupu.

Članom se postaje potpisivanjem upisnice te plaćanjem prve članarine. Članarina, u iznosu od 250,00 kn mjesečno, uplaćuje se putem uplatnice do 05. u mjesecu, za tekući mjesec!

Ukoliko Vaše dijete više neće dolaziti na ritmiku i ples, molimo Vas da nas o tome obavijestite i zatražite ispisnicu.

Oprema

Važno je da je oprema udobna, ne sputava dijete pri kretanju te da je čista. Dopustite djetetu da sudjeluje u odabiru, no i vi razmislite što je za Vaše dijete najprihvatljivije, te se savjetujte s našim plesnim pedagozima pri upisu.

Voditelji i kontakt

Ritmiku i ples vodi Marina Kraševac Barišić, učiteljica sportskog i rekreativnog plesa.

Kontakt:
plesni.centar.ritam@gmail.com
091/500 25 71, Siniša Kraševac